Program for Kyndelmisse Lysfesten lørdag den 26.01.19

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

Der er adgang til alle arrangementer med Turpasset. Køb det i forsalg og spar penge. Turpasset indeholder det  fulde program.

Vær opmærksom på, at enkelte af arrangementerne kræver gratis adgangsbilletter pga. begrænset plads. Bemærk de skal hentes på selve dagen. Læs mere herunder.

Parkér lidt udenfor centrum  eller tag toget og tag den særlige Kyndelmisse-bus for 20 kr. pr. person.  Børn til og med 13 år kører gratis. Bussen kører hver halve time hele aftnen. Læs mere herunder.

Åbning af Lysfesten 2019

16:45-17:00
Borgmester Gert Jørgensen åbner Kyndelmisse lysfesten 
med tale og tænding af bålfade i Storgade ved Biblioteket

Ændringer til det trykte program (sidst opdateret 22.01.19)

Aflysning: Chorus Soranus må desværre melde forfald til Kyndelmisse Lysfesten på lørdag. Det er derfor ikke muligt at opleve ”Syng med Chorus Soranus” i Akademiets festsal kl. 17:15 og kl.18:00.

Fyrværkeriet v/ Amphora der afslutter Kyndelmisse Lysfesten den 26.1.kl. 22. er programsat til at foregå ved Kinahøjen i Akademihaven i Sorø (Grøn zone). Fyrværkeriet flytter, og finder i stedet sted ved søen foran Sorø Akademis Hovedbygning.

Ekstra: Oplev Dragonflies imponerende ildshow ved Kyndelmisse Lysfesten i Sorø, arrrangeret af VisitVestsjælland. Showet kan opleves tre gange i løbet af aftenen. På Frederiksvej kl. 19.00, på vendepladsen for enden af Søgade kl. 20.00 og på Science Plænen kl. 21.00.